< >
Facebook Twitter Email

Fysiotherapiepraktijk CG

Tessa

Tessa Schmidt

Mijn naam is Tessa Schmidt. In 2009 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hogeschool van Amsterdam.  Sinds deze tijd ben ik werkzaam bij fysiotherapiepraktijk CG in Julianadorp. In aanvang onder de naam C.Schouten fysiotherapie en nu onder de huidige tenaamstelling.

Mijn missie ten aanzien van de fysiotherapeutische behandeling is dat ik cliĆ«nten wil ondersteunen in hun weg naar een blijvend actieve levensstijl.  Belangrijk is daarbij dat men zich bewust is van de eigen verantwoordelijkheid hierbij.

Binnen de praktijk richt ik mij, naast individuele behandelingen van velerlei aard, ook op de behandeling specifiek bij COPD. Om hiertoe in staat te zijn heb ik de cursus COPD en astma gevolgd.

Daarnaast heb ik de NPI cursus Diabetes Mellitus gedaan. De praktijk is tevens aangesloten bij ClaudicatioNet, het landelijk netwerk voor looptherapie. Ook met dit klachtenbeeld heb ik affiniteit en u zult mij dan ook treffen als u klachten heeft van etalagebenen. 
Tevens heb ik de cursus Oedeemtherapie van het NPI gevolgd. Dit betekend dat ik u op fysiotherapeutisch vlak kan ondersteunen bij afname van oedeem en behoudt of toename van belastbaarheid. Daarnaast ben ik bevoegd om Therapeutisch Elastische Kousen aan te meten, om een complete behandeling te kunnen bieden bij klachten van oedeem.
Ik hoop u binnenkort voor preventieve, dan wel curatieve fysiotherapeutische behandeling binnen de praktijk te mogen verwelkomen.