< >
Facebook Twitter Email

Fysiotherapiepraktijk CG

15-12-2017 Zorgvergelijker

Elke zorgverzekeraar biedt qua inhoud en dekking hetzelfde basispakket aan, dit is bij wet verplicht. Wel kunnen er verschillen zitten in een aantal andere factoren:

- De zorgpremie – het bedrag wat je per maand (of per jaar) betaalt aan je verzekeraar
- De polis – er zit een groot verschil tussen de restitutie- en naturapolis.
- Het klantcijfer – hoe tevreden zijn andere Nederlanders met de zorgverzekering/verzekeraar? -
- Wat zijn de plus- en minpunten van de verzekeraar?
- Het eigen risico – hoeveel risico ben jij bereid te lopen? Een hoger eigen risico kan soms aantrekkelijk zijn, aangezien de zorgpremie daalt.
- Een aanvullende zorgverzekering – soms is een basisverzekering niet genoeg, vergelijk dus ook de dekking en kosten van de aanvullende pakketten bij verschillende verzekeraars
- Collectiviteit – veel zorgverzekeraars geven collectiviteitskortingen, bijvoorbeeld bij het verzekeren van het hele gezin bij dezelfde verzekeraar. De korting kan oplopen tot wel 10 procent op de zorgpremie.

Laat al deze factoren meewegen in de vergelijking en maak een weloverwogen keuze.
Fysiovergoedingen streeft er naar om de premies in de zorgvergelijker zo up-to-date mogelijk te houden, echter kunnen er geen rechten ontleend worden aan de getoonde premies.

Ze geven enkel algemene informatie over de hierboven genoemde zorgverzekeraars. We zijn geen adviesbureau. De Zorgvergelijker toont niet alle beschikbare zorgverzekeraars in Nederland.

Klik hier om een vergelijking te maken