< >
Facebook Twitter Email

Fysiotherapiepraktijk CG

Jaimy

Jaimy van Gaalen

Mijn naam is Jaimy van Gaalen (BIG-nummer 19917882304). Sinds februari 2014 ben ik werkzaam bij Classic Gym als fysiotherapeut. Ik ben in 2013 afgestudeerd als fysiotherapeut op de Hoge School van Amsterdam. Op dit moment ben ik vier dagen per week werkzaam op de praktijk en werk ik ook in de avonduren.

Naast de algemene fysiotherapie ben ik ook netwerktherapeut voor het Netwerk Orthopedie en het Rugnetwerk. U kunt dus ook bij mij terecht voor preventieve therapie en revalidatie na uw knie- of heupprothese en rugklachten.

In april ’16 heb ik mijn diploma gehaald voor Dry Needling. Sindsdien pas ik deze techniek vaak toe in mijn behandelingen. Ik heb voor Dry Needling gekozen omdat het een snelle en effectieve manier is om triggerpoints te behandelen die de klachten kunnen beïnvloeden of in stand kunnen houden. Door deze behandelmethode te combineren met oefeningen en adviezen volgt er snel resultaat. Mijn visie komt hiermee overeen. Een effectief behandeltraject in combinatie met coaching en adviezen.

In september ´18 ben ik begonnen aan de Masterstudie Musculoskeletale Revalidatie in Nijmegen om mijn diploma voor Manueel Therapeut te halen. Manuele therapie is een vorm van onderzoek en behandeling van functiestoornissen van gewrichten. De technieken omvatten onder andere mobilisaties, manipulaties van de gewrichten, oscillaties en meer. Het is een drie jarige opleiding en deze hoop ik in juli 2021 voltooid te hebben. U kunt mij dan vinden in het KFR NL-register voor Manueel Therapeut.