< >
Facebook Twitter Email

Fysiotherapiepraktijk CG

Sander2.5

Sander Clarisse

Mijn naam is Sander Clarisse (BIG-nummer 19922339904). In februari 2017 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut aan Saxion Hogeschool Enschede. Sinds maart 2019 ben ik in Noord Holland komen wonen, waarna ik per april 2019 werkzaam ben in fysiotherapiepraktijk CG, te Julianadorp.

Het stimuleren van de cliënt om te werken naar het gestelde doel en dit te behalen, is de drijfveer voor mij als fysiotherapeut. De voldoening die ik krijg door de cliënt te prikkelen, om het beste uit hem of haar naar boven te halen, is voor mij erg waardevol.

Naast mijn opleiding als fysiotherapeut heb ik cursussen gevolgd in Traumatologie en Fractuurgenezing, Medical Taping, en Dry Needling. Deze combinatie heeft mij breed scala aan mogelijkheden gegeven om een behandeling/revalidatie tot een goed eind te brengen.

Verder ondersteun ik mijn collega Jeanine intensief bij de revalidatie van oncologische patiënten. Hierom heb ik ook al verscheidene cursussen in de richting van de oncologie gevolgd.

Ik hoop u, wanneer het nodig is, te mogen verwelkomen voor een fysiotherapeutische intake en/of behandeling in de praktijk.