< >
Facebook Twitter Email

Fysiotherapiepraktijk CG

Fysiofitness CG

In de afgelopen jaren zijn veel mensen na hun revalidatie doorgestroomd vanuit de fysiotherapie naar de fitness. Hierbij krijgen wij ook regelmatig de feedback dat de overstap soms wat groot was. Van veel begeleiding bij de fysiotherapie naar weinig/geen bij de fitness.

Hier willen wij als Fysiotherapiepraktijk CG een tussenstap in creëren. Wij bieden 2 fysiofitness momenten aanbieden. Waarbij mensen met een trainingsschema op maat, kunnen werken aan zelfstandig leren trainen. Wat is de juiste houding, hoe bouw je een oefening op de juiste manier op, etc.

Onze inzet is om u in 8x vertrouwd te maken in het zelfstandig trainen en opbouwen in de fitness. Heeft u toch het gevoel dat u langer nodig heeft? Dan is dit natuurlijk ook mogelijk.

Vanuit de fysiotherapie is het mogelijk om door te stromen naar de fysiofitness. Bent u niet onder behandeling, ook dan kunt u deelnemen aan de fysiofitness. Er vindt dan eerst een intake plaats om uw gezondheid in kaart te brengen en er wordt een trainingsschema op maat gemaakt.

Aanmelden kan via uw fysiotherapeut of door contact op te nemen met de praktijk.